Известие

Collapse
No announcement yet.

Facelift - брони?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Facelift - брони?

Има разлика м/у тези 2 алфи в броните

2рата е по-красива според мен.

Интересува ме кога започват да ги правят така.
    След някоя определена година или само JTD моторите примерно?
    156 SW '02

03.99г.
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Да точно,03.99г. започва фейслифта,независимо с какви мотори са, и така е положението и със 145-тицата,на промяната
      Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
      Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

моята е 11.99 и е с 2-рия тип броня
        146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

Първоначално публикувано от alfozo Покажи съобщение
          Да точно,03.99г. започва фейслифта,независимо с какви мотори са, и така е положението и със 145-тицата,на промяната
          А има ли някакви други промени освен броните?
          156 SW '02

Comment

Предната решетка е друга, огледалата са в цвета на купето, халогените са кръгли, ама това може да се каже, че си е от бронята. Също вече има алуминиеви(примерно) кръгчета около циферблатите на километража, но съм чел и мнения, че не е задължително да ги има.
            Last edited by DerMeister; d.m.y г., 11:26.
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Благодаря за информацията.
              156 SW '02

Comment

Има един особен момен в тези модели след фейслифта - там на бронята има една лайсна, която трябва да е черна само тя, а бронята да е в цвета на колата, ама на повечето е боядисана същия цвят, което не е гот, защото веднага става ясно че колата е правена и не е направена както трябва, защото явно ги е мързяло да пропуснат тази тънка лайсна
                Много малко съм виждала с черна лайсна, но според мен това е истинското, и мойта е боядисвана и отпред и отзад, ама няма начин все пак е стара кола ...
                Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Първоначално публикувано от blabla Покажи съобщение
                  Има един особен момен в тези модели след фейслифта - там на бронята има една лайсна, която трябва да е черна само тя, а бронята да е в цвета на колата, ама на повечето е боядисана същия цвят, което не е гот, защото веднага става ясно че колата е правена и не е направена както трябва, защото явно ги е мързяло да пропуснат тази тънка лайсна
                  Много малко съм виждала с черна лайсна, но според мен това е истинското, и мойта е боядисвана и отпред и отзад, ама няма начин все пак е стара кола ...
                  Сигурен ли си, че няма и излизащи от завода с боядисана лайсна, защото моята е боядисана, а в интернет като търся снимки, повечето също са с боядисани. Да не кажа всички с цвят като моята, които открих.
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                    Сигурен ли си, че няма и излизащи от завода с боядисана лайсна, защото моята е боядисана, а в интернет като търся снимки, повечето също са с боядисани. Да не кажа всички с цвят като моята, които открих.
                    Абе не съм на 100% (има 1% дето се надява, че има и боядисани, затова пуснах това мнение, чакам някой да ме опровергае)
                    но, ако отвориш чужди сайтове ще видиш коли в перфектно състояние за смешни пари - и на всички лайсните им са черни, нали знаеш, че в БГ се внася понапудрен боклук все пак...
                    Дано да не е така с нашите барачки толкова я избирах
                    Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                    Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                      Предната решетка е друга, огледалата са в цвета на купето, халогените са кръгли, ама това може да се каже, че си е от бронята. Също вече има алуминиеви(примерно) кръгчета около циферблатите на километража, но съм чел и мнения, че не е задължително да ги има.

Халогените са и Н1 крушка вече, а не Н3.Металните кръгчета около циферблнлатите и въздуховодите са задължителни.Огледалата в цвета на купето има и от предния фейслифт(97-99).
                      За лайсничката, аз мисля, че е с цвета на купето.
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от blabla Покажи съобщение
                        Абе не съм на 100% (има 1% дето се надява, че има и боядисани, затова пуснах това мнение, чакам някой да ме опровергае)
                        но, ако отвориш чужди сайтове ще видиш коли в перфектно състояние за смешни пари - и на всички лайсните им са черни, нали знаеш, че в БГ се внася понапудрен боклук все пак...
                        Дано да не е така с нашите барачки толкова я избирах
                        Хмм, а аз се чудих защо боята на лайсната на задната броня се лющи.
                        146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

Първоначално публикувано от ssveto Покажи съобщение
                          Хмм, а аз се чудих защо боята на лайсната на задната броня се лющи.
                          Именно - при мене беше излющена отпред като я взех и отдолу се подава черното - после я боядисвах и вече е ОК
                          Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                          Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

мойта е 145 98-ма и огледалата са с цвета на копето ама халогенките са правоууъгални

Comment

И моите огледала са в цвета на купето.Това зависи как е била поръчана колата от първият собственик тези с орязаните екстри огледала и т.н. са базовия варянт за модела.
                              Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                              FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                              sigpic

Comment

Working...
                              X